Energiezuinige Airconditioning voor uw bedrijf

Offerte aanvragen
Bel ons
Neem direct contact op

AirClimate Group biedt airconditioning systemen aan voor klimaatbeheersing binnen bedrijven. Onze specialistische kennis en expertise is de basis voor een goed advies, in welke branche u ook werkt, we hebben altijd een innovatieve oplossing op maat. Hierbij kunt u denken aan bedrijfshallen, laboratoria, werkplaatsen, datacentra, industriële bedrijfsruimtes, kantoorpanden, bedrijfsverzamelgebouwen, autodealers en nog veel meer.

De mogelijkheden van een aircosysteem voor uw bedrijf

Bij AirClimate Group leveren we airconditioning en klimaatbeheersing systemen op maat, die zowel in staat zijn te koelen als verwarmen. Voor ieder bedrijf en branche is de toepassing namelijk weer anders. In een kantoorpand is comfort en een aangenaam werkklimaat in de meeste gevallen het doel. Een laboratorium, datacenter of serverruimte vereist om een andere reden een lage, constante temperatuur. Voor individuele oplossingen op maat voorzien we u graag van advies.

AirClimate Group | altijd een duurzame oplossing op maat

Vindt u goed advies, maatwerk, vakkundigheid en duurzaamheid belangrijk voor uw bedrijf? Dan is AirClimate Group een verstandige keus. We zijn dealer van het vooruitstrevende merk Daikin, deskundig op het gebied van stille, energiezuinige klimaatbeheersing. Wij bieden u:

 • Innovatieve oplossingen op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing;
 • Advies gericht op duurzaamheid en het besparen van energiekosten;
 • Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van koeling en verwarming;
 • Verhoging van werkcomfort en de luchtkwaliteit;

Neem contact met ons op

Bel ons
Mail ons

  * is verplicht in te vullen

  Wij werken met Daikin

  daikin airconditioning

  Meer weten of Daikin en hoe wij uw bedrijf daarmee kunnen voorzien?

  Meer informatie over Daikin