Daikin Airconditioning

Offerte aanvragen
Bel ons

Verkoop Daikin bij AirClimate Group

Bent u op zoek naar een perfect binnenklimaat in uw woning, commerciële of industriële ruimte? Dan bent u bij AirClimate Group aan het juiste adres. Wij zijn erkend installateur van Daikin, wereldwijde specialist als het gaat om een aangenaam binnenklimaat. Met Daikin airconditioning systemen kunt u niet alleen koelen, maar daarnaast de ruimte ook ventileren en verwarmen. De professionele medewerkers van AirClimate Group helpen u graag verder met vrijblijvend advies op maat die afgesteld zullen zijn op uw wensen en de ruimte.

daikin airconditioning

Daikin als dé specialist in verwarmen en koelen

Daikin is wereldwijd marktleider op het gebied van HVAC-R systemen en specialist in het verwarmen en koelen van ruimtes. Of het nu gaat om het regelen van het binnenklimaat, het koelen en vriezen van producten of het koelen en verwarmen van processen: Daikin kan het allemaal! Al meer dan 80 jaar heeft dit hoogstaande merk ervaring in de koeltechniek en daarnaast ruim 50 jaar ervaring op het gebied van warmtepompen. Binnen de organisatie is er continu aandacht voor technologische ontwikkelingen, maatschappelijke en ecologische veranderingen. Met als resultaat totaaloplossingen die energetisch en financieel aantrekkelijk en tegelijkertijd comfort verhogend zijn.

daikin airconditioning 2

Hoge kwaliteitscontroles

Daikin staat voor hoogwaardige kwaliteit. Dankzij de interne kwaliteitseisen en controles hiervan, gecombineerd met het proces om constant processen te verbeteren, heeft ervoor gezorgd dat in de Daikin fabrieken alle toestellen gecontroleerd en getest worden voordat ze de fabriek verlaten. Op deze manier kan het merk de beste producten aan u garanderen!

Uitgebreid assortiment van Daikin

Wanneer het gaat om verwarmen en koelen, dan is Daikin dé specialist. Bij AirClimate Group hebben we een groot assortiment Daikin producten. Hieronder ziet u in een kort overzicht wat bij ons verkrijgbaar is:

1. Airconditioningsystemen

Voor woningen, kantoren, hotels, winkels en talloze andere ruimtes. Ruime keuze aan modellen, uitvoeringen en capaciteiten mogelijk. Zuinig en altijd een comfortabel klimaat.

2. Koudwatermachines

Voor industriële processen tot tuinbouw toepassingen, van hotels tot kantoren. Zowel luchtgekoelde, watergekoelde als speciale uitvoeringen mogelijk.

3. Koudetechniek

Een energie- en kostenbesparend systeem dat koelen, vriezen en comfortkoeling/-verwarming combineert.

4. Verwarmingssystemen

Met de Daikin Altherma lucht/water-warmtepompen, afgiftesystemen en zonlichtsystemen is het mogelijk om ruimtes te voorzien van warmte, koud én warm tapwater. Deze systemen zijn uitermate geschikt voor woningen.

Contact AirClimate Group

Wilt u graag het perfecte binnenklimaat creëren met een systeem van Daikin? Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze professionele werknemers helpen u graag bij het vinden van het beste systeem voor in uw ruimte. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon of per e-mail. Wij helpen u graag! Tot ziens bij AirClimate Group!

    * is verplicht in te vullen