Zuinige Airconditioning voor recreatieve ruimtes

In recreatieruimtes zoals een sportschool, bowlingbaan, zwembad, schaatsbaan, museum of indoor speelpaleis is de juiste temperatuur van essentieel belang. Enerzijds om praktische redenen, anderzijds voor een aangenaam klimaat voor de bezoekers. AirClimate Group geeft deskundig advies op het gebied van airconditioning, koeling en verwarming voor specifieke ruimten en toepassingen.

Daikin klimaatbeheersing voor sport en recreatie ruimten

Een prettig klimaat is belangrijk in sport- en recreatieruimten zoals indoor speeltuinen, fitnessruimten en zwembaden. Hierbij kunt u denken aan het bewaken van het vochtigheidspercentage, zuurstofgehalte en het hanteren van een constante temperatuur. In een sportschool of fitnessruimte is het bijvoorbeeld erg prettig dat transpiratievocht effectief wordt afgevoerd en de lucht zuurstofrijk en koel is. In welke ruimte of toepassing u het leefklimaat ook wilt verbeteren, AirClimate Group heeft ook voor u een oplossing op maat.

Uw specialist voor recreatieruimtes

Als vakkundig en deskundig installatie- en adviesbedrijf, informeren we u graag over de mogelijkheden van innovatieve, energiezuinige en duurzame oplossingen voor het bereiken van de optimale temperatuur en een prettig werkklimaat. Wij bieden u:

  • Innovatieve oplossingen op het gebied van airconditioning en klimaatbeheersing;
  • Kwalitatieve installaties van diverse merken. Zo zijn we in het bezit van het dealerschap op het innovatieve merk Daikin;
  • Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van koeling en verwarming;
  • Verhoging van werkcomfort en de luchtkwaliteit;

Neem contact met ons op

    * is verplicht in te vullen