Koelen en verwarmen op school, een Airconditioning die allebei doet

Offerte aanvragen
Bel ons
Neem direct contact op

De airconditioning systemen van AirClimate Group bieden oplossingen voor klimaatbeheersing binnen het onderwijs. Hierbij kunt u denken aan basisscholen, middelbare scholen, universiteiten, hogescholen en andere onderwijsinstellingen, maar ook kinderdagverblijven en cursuslocaties hebben baat bij een aangename temperatuur en schone luchtkwaliteit. Installaties die zowel kunnen koelen als verwarmen behoren tot de mogelijkheden.

Het binnenklimaat houdt leerlingen bij de les

In het onderwijs is het van belang dat de temperatuur en het binnenklimaat het hele jaar door prettig is. Voldoende frisse lucht, niet te koud in de winter en zeker niet te warm in de zomer. Houd uw leerlingen bij de les en laat u adviseren door AirClimate Group. We bieden slimme, energiebesparende (en dus duurzame) oplossingen voor iedere toepassing. Vraag ons naar de mogelijkheden.

AirClimate Group | altijd een duurzame oplossing op maat

We weten als geen ander dat een prettig, aangenaam binnenklimaat van grote invloed kan zijn op het comfort en de prestaties van uw personeel en leerlingen. We zien dus ook het belang in van een ruimte met voldoende verse luchttoevoer, een optimale temperatuur en luchtvochtigheid. AirClimate Group is daarom dé Airconditioninginstallateur voor het onderwijs. Zo bieden wij u:

 • Innovatieve oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing;
 • Kwalitatieve installaties van diverse merken. Zo zijn we in het bezit van het dealerschap op het innovatieve merk Daikin;
 • Jarenlange ervaring en expertise op het gebied van koeling en verwarming;
 • Verhoging van het werkcomfort en de luchtkwaliteit;

Neem contact met ons op

Bel ons
Mail ons

  * is verplicht in te vullen

  Wij werken met Daikin

  daikin airconditioning

  Meer weten of Daikin en hoe wij uw bedrijf daarmee kunnen voorzien?

  Meer informatie over Daikin