Inbouw Airconditioning voor zorginstellingen

Nergens is de keus voor het beste aircosysteem zo belangrijk als binnen zorginstellingen.

  • Veiligheid: De luchtvochtigheid, temperatuur en schone luchtzuivering in het gebouw zijn essentieel voor de bescherming van bijvoorbeeld patiënten en bewoners van uw zorginstelling. Temperaturen kunnen midden zomer of hartje winter extremen bereiken, dat voor kwetsbare groepen een gevaar oplevert.
  • Hygiëne: Een kwalitatieve en betrouwbare airconditioning helpt voorkomen dat bacteriën en infecties zich kunnen verspreiden.
  • Comfort: Een aangenaam binnenklimaat is uiteraard erg prettig voor de bewoners en medewerkers binnen de zorginstelling. Ook de patiënten in de wachtkamer hebben hier profijt van.
  • Kosten: Airconditioning wordt binnen de zorg op grote schaal ingezet, wat een grote impact op de kosten en het energieverbruik heeft. AirClimate Group zet de voor- en nadelen en de mogelijkheden voor u op een rijtje en brengt advies uit.

De beste Airconditioning voor zorginstellingen

AirClimate Group hanteert een aantal vooruitstrevende Airconditioningmerken. Een voorbeeld daarvan is Daikin, innovatief op het gebied van stille airconditioning en duurzame, energiebesparende installaties. Iedere Airconditioning die de productie verlaat wordt individueel getest, wat de kwaliteit garandeert. De klimaatbeheersystemen die wij leveren zijn onder andere geschikt voor zorgcentra, instellingen, fysio-, huisartsen- en tandartspraktijken.

AirClimate Group denkt met u mee

Wat is de beste airconditioning voor uw zorginstelling? Bij AirClimate Group denken we graag met u mee, presenteren we de beste optie en adviseren we u welk aircosysteem het best op uw behoeften aansluit. We bieden u:

  • innovatieve oplossingen op het gebied van klimaatbeheersing;
  • duurzame alternatieven die kosten- en energiebesparend zijn;
  • kwalitatieve installaties van vooruitstrevende merken;
  • deskundigheid en ervaring op het gebied van koeling en verwarming;

Neem contact met ons op

    * is verplicht in te vullen