Airconditioning voor openbare ruimten

Een airconditioning systeem dat geplaatst wordt in grote openbare ruimten, dient aan vele voorwaarden te voldoen. Enkelen daarvan zijn dat ze over voldoende zuiveringscapaciteit moeten beschikken en dat ze energiezuinig moeten zijn. Er worden steeds strengere milieu- en duurzaamheidseisen gesteld en in grote gebouwen kunnen kleine verschillen bovendien al snel grote kostenbesparingen opleveren. AirClimate Group levert bijvoorbeeld complete klimaatbeheersing systemen die geschikt zijn voor vliegvelden, stations, bibliotheken en gemeentehallen.

Een specialistisch advies voor het juiste aircosysteem

Vanuit een esthetische invalshoek, worden steeds mooiere en grotere architectonische gebouwen ontworpen. Dit vereist echter ook een specialistisch advies wanneer het aankomt op klimaatbeheersing. AirClimate Group gaat de uitdaging graag aan om ook hier een optimaal binnenklimaat te ontwikkelen. U kunt ons niet alleen inschakelen voor bestaande bouw, ons advies kan ook goed van pas komen in het voortraject bij de ontwikkeling van nieuwbouw.

Uw specialist voor klimaatbeheersing in de openbare ruimte

AirClimate Group beschikt over ruime ervaring, kennis en deskundigheid op het gebied van klimaatbeheersing in de openbare ruimte. Wat komt daar allemaal bij kijken, heeft u nog zaken over het hoofd gezien? We denken graag met u mee. We bieden u:

  • Advies en innovatieve oplossingen op het gebied van airconditioning;
  • De beste installaties van hoogstaande merken als Daikin;
  • Energiebesparende duurzame opties voor klimaatbeheersing;

Neem contact met ons op

    * is verplicht in te vullen